Bij de aanleg of renovatie van uw tuin of project is een ontwerp op schaal vaak heel belangrijk. Aan de hand van een ontwerp kan een tuin naar uw wensen aangelegd worden. Ook krijgt u door een ontwerp een realistisch beeld hoe uw nieuwe of aangepaste situatie eruit komt te zien. Door het ontwerp kunnen er tijdens de werkzaamheden ook geen onverwachte punten naar voren komen en zal uw tuin in de goede verhoudingen van hoogte, looplijnen en zichtlijnen gerealiseerd worden.

INVENTARISATIE VAN UW WENSEN

Wij verzorgen graag uw ontwerp op een professionele manier. Indien u hier in geïnteresseerd bent maken wij een inventarisatie van uw wensen. Aan de hand van deze inventarisatie worden er een aantal schetsontwerpen gemaakt. Het passen en meten is nu begonnen . Als alle veranderingen zijn doorgevoerd zal het schetsontwerp op schaal in een werktekening getekend worden. Aan de hand van deze werktekening kan uw nieuwe situatie goed gerealiseerd worden.

ULTIEME BELEVING

Het kan natuurlijk ook zijn dat het schetsontwerp voor u nog niet voldoende is om de nieuwe situatie te laten zien. Indien dit het geval is kan Hoveniersbedrijf Toine van der Ven voor u een opgemaakt ontwerp op schaal maken. Door de kleur opwerking van dit ontwerp gaat een tekening vaak meer spreken en leven waardoor de nieuwe situatie nog duidelijker is. Als toevoeging kan er van het opgemaakte ontwerp ook een digitale 3D visualisatie gemaakt worden zodat u de ultieme beleving van uw nieuwe situatie krijgt.

Wanneer het ontwerp is afgerond kan de keuze van het materiaal en de beplanting gemaakt worden. Voor de beplanting kan dan indien nodig een beplantingsplan opgesteld worden.

Bent u geïnteresseerd in een ontwerp voor uw nieuwe tuin of project ? Neemt u gerust contact met ons op.

img_divider

Interesse in deze service? Maak een afspraak!