Een nieuwe tuin of een bestaande tuin? iedere tuin heeft onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. In het onderhoud van uw tuin gaat vaak veel tijd zitten. Wij verzorgen daarom graag uw tuinonderhoud. Of u nu een kleine tuin, grote tuin, landgoed of bedrijfstuin  heeft.

Bij het tuinonderhoud streeft Hoveniersbedrijf Toine van der Ven ook altijd naar een totaalpakket waar de kwaliteit van de tuin voorop ligt , onderhoud is behoud.

ELKE TUIN HEEFT ONDERHOUD NODIG

Wilt u ook graag uw tuinonderhoud laten uitvoeren door Hoveniersbedrijf Toine van der Ven? Wij komen graag  bij u langs om een passend onderhoudsplan voor u op te stellen. Dit onderhoudsplan zal altijd in overleg met u en naar uw behoefte worden ingedeeld . Kortom, maatwerk.

In de winter periode is er altijd kans op sneeuw. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Om dit te verkomen kan Hoveniersbedrijf Toine van der Ven, de hele winter door uw tuin of bedrijfsterrein sneeuwvrij houden.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak voor uw tuinonderhoud of gladheidsbestrijding.

 

img_divider

Interesse in deze service? Maak een afspraak!