Buiten timmerwerken is een vak apart. Houtwerkzaamheden in de buitenruimte realiseren dient altijd op een specialistische manier te gebeuren. In een buitenruimte is er veel invloed van het weer. Door het weer kan uw hout veel meer gaan werken en de verrottingsprocessen van bepaalde houtsoorten worden eerder in gang gezet.

Hoveniersbedrijf Toine van der Ven realiseert graag uw buiten timmerwerken. Na geruime ervaring met houtwerk en veel afgeronde buiten timmerwerken op gespecialiseerde en duurzame manieren, kan Hovenierbedrijf Toine van der Ven u met al uw buiten timmerwerken van dienst zijn.

U kunt hierbij denken aan de realisatie van afscheidingen en schuttingen, poorten en hekwerken, houten tuinhuizen en schuren, prieelen en pergola’s, vlonders en veranda’s maar ook met de realisatie van damwanden, grondkeringen, beschoeiingen, plantenbakken en buitenmeubilair.

Alle buiten timmerwerken zijn weer anders

Daarom maakt Hoveniersbedrijf Toine van der Ven altijd maatwerk van uw project zodat iedere toepassing overal te realiseren valt.

Heeft u buiten timmerwerkzaamheden? Wij komen graag eens bij u langs voor een gesprek .

img_divider

Interesse in deze service? Maak een afspraak!