Een specialistisch onderdeel van het onderhoud en beheer is de boomverzorging. Iedere boom heeft verzorging nodig en iedere boom dient op een andere manier verzorgd te worden. Hoveniersbedrijf Toine van der Ven is u graag van dienst met de verzorging van uw boom. Door de combinatie van een goede bomenkennis m.b.t. ziekte, soorten, gevaren en verkeerde gesteltakken en een ruime ervaring in de boomverzorging weten wij wat het beste is voor uw boom. Uiteraard zijn we volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen en veiligheidsmiddelen om uw grote of kleine boom op een vakkundige en veilige manier te verzorgen of te verwijderen.

VERWERKING TUINAFVAL

Wij beschikken over een compacte versnippercombinatie. Deze combinatie past in bijna iedere tuin. Het overgebleven takafval van uw boom kan dan versnipperd worden en indien u dat wenst afgevoerd worden. Ook kunt u natuurlijk de houtsnippers hergebruiken in uw tuin!

Heeft u interesse in onze boomverzorging werkzaamheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies of om een afspraak te maken om een plan voor uw boom op te stellen.

img_divider

Interesse in deze service? Maak een afspraak!