Grondwerken zijn vaak de start en de voorbereiding van een nieuw project maar het kan natuurlijk ook een gedeelte zijn waar u veranderingen in wil. Hoveniersbedrijf Toine van der Ven kan al uw grondwerkzaamheden van een groot tot klein project realiseren.

Voor de start  van de werkzaamheden is het van belang dat het nieuwe doel/plan van het te verzetten project duidelijk is. Door dit plan kan alles op de juiste manier opnieuw gerealiseerd worden en wordt er goed rekening gehouden met leidingen, kabels en eventuele andere materialen die de grond in moeten.

Wij zijn u graag van dienst met de grondwerken van uw project

Wanneer het grondverzet en alle bijkomende werkzaamheden van uw project zijn afgerond, kan de grondbewerking starten. Tijdens de grondbewerking wordt de structuur van de grond aangepast en verbeterd. Indien nodig kan uw nieuwe situatie passend bemest worden. Dit is vaak van belang bij een nieuw te realiseren grasland of gazon en natuurlijk bij een nieuw beplantingsvak!

Van een fundering uitgraven voor een uitbouw tot de aanleg van een paddock of paardenbak. U kunt voor al uw grondwerkwerkzaamheden terecht bij Hoveniersbedrijf Toine van der Ven.

Mocht u interesse hebben in onze grondwerken neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

img_divider

Interesse in deze service? Maak een afspraak!